Ga naar de inhoud

Ons kantoor

Jakwint Juristen

Jakwint Juristen is gespecialiseerd in het verstrekken van juridisch advies in de ruimste zin van het woord. In de praktijk betekent dit dat u met vrijwel alle juridische vraagstukken bij ons terecht kunt. Ons deskundige team van juridische professionals staat klaar om u te begeleiden en ondersteunen, ongeacht of het nu gaat om persoonlijke aangelegenheden, zakelijke geschillen, contracten, of andere juridische kwesties.

Wij begrijpen dat juridische zaken vaak complex en uitdagend kunnen zijn. Daarom streven we ernaar om onze cliënten een geruststellende ervaring te bieden door middel van deskundig advies en effectieve oplossingen. Onze uitgebreide juridische kennis stelt ons in staat om op maat gemaakte strategieën te ontwikkelen die aansluiten bij uw unieke behoeften en doelstellingen.

Of u nu een particulier bent die behoefte heeft aan juridisch advies of een ondernemer die zakelijk juridisch inzicht zoekt, Jakwint Juristen is uw betrouwbare partner. Ons streven is om u te voorzien van doelgerichte en praktische oplossingen die u helpen om uw juridische doelen te bereiken.

Wat maakt ons bijzonder?

Expertise

Ons kantoor blinkt uit door zijn gespecialiseerde juridische professionals met diepgaande kennis op diverse rechtsgebieden..

Persoonlijk

Wij bieden een persoonlijke benadering, waarbij we luisteren naar uw unieke situatie en niet alleen juridische ondersteuning bieden, maar ook emotionele steun gedurende het proces.

Resultaatgericht

Wij streven naar resultaatgerichte oplossingen, zowel binnen als buiten de rechtszaal, om uw belangen te beschermen en uw juridische doelen te behalen.

Onze Ervaring

Bij Jakwint Juristen putten we uit een rijke geschiedenis van juridische expertise en dienstverlening. Met jarenlange ervaring in diverse rechtsgebieden hebben we een solide basis opgebouwd om u te ondersteunen bij al uw juridische behoeften. Of het nu gaat om complexe zakelijke geschillen, familierechtelijke kwesties of persoonlijke juridische aangelegenheden, ons team van ervaren professionals staat voor u klaar.

Wij begrijpen dat elke zaak uniek is, en daarom zetten wij onze uitgebreide ervaring in om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aansluiten bij uw specifieke situatie. Ons doel is om effectieve resultaten te behalen en uw belangen op een doortastende en rechtvaardige manier te vertegenwoordigen.

Als een toonaangevend allround juridisch adviesbureau zijn we trots op onze bewezen staat van dienst in het succesvol afhandelen van een breed scala aan juridische zaken. Wij zijn er om u te begeleiden, te ondersteunen en te vertegenwoordigen, en we kijken ernaar uit om onze expertise in te zetten om uw juridische doelen te bereiken. Neem contact met ons op en ontdek hoe onze ervaring het verschil kan maken in uw juridische reis.

ONS TEAM

Team Jakwint Juristen Emmen

Marco Fühler

ADVISEUR

Astrid Rijff

ADVISEUR

Sabine Kwint

CHEF DE BUREAU

Heeft u een juridische vraag? Neem dan contact met ons op